Království perníku - zážitkové programy, muzeum perníku
Databanka akcí

Konferenční centrum v podhůří Beskyd a Javorníků [ Kongresová centra ]

Hotely Horal, Lanterna a Galik ve Velkých Karlovicích nabízí díky svému dokonalému zázemí i možnost pořádání firemních akcí. Na jedno místě tak můžete příjemně skloubit pracovní záležitosti a odpočinek zároveň. Personál hotelů má s pořádáním takových akcí bohaté zkušenosti.

Pokud tedy chcete najít vhodné prostory pro pořádání kongresů, školení a podobných aktivit, pak jsou horské hotely ve Velkých Karlovicích - Léskovém ideálním místem. Připraveno je 6 kompletně vybavených kvalitním technickým zařízením. Celková lůžková kapacita hotelů zasazených do horského prostředí je 222 lidí.Po rozsáhlé rekonstrukci hlavní budovy hotelu Horal (kapacita 77 lůžek) jsou k dispozici dva kongresové sály pro 180 a 100 osob a učebna pro 30 lidí.

Zhruba tři kilometry vzdálený hotel Galik (kapacita 73 lůžek) má k dispozici konferenční místnost s kapacitou 30 lidí.Hotel Lanterna (72 lůžek), který leží v blízkosti hotelu Galík, pak nabízí konferenční sál pro 60 lidí a učebnu pro 25 lidí.Všechny prostory jsou kvalitně ozvučené a jsou dokonale vybaveny - datavideoprojektorem, kopírkou, faxem, telefonem, připojením na internet, DVD, video, TV i flipchart tabulemi. Konferenční místnosti jsou využívány především k pořádání konferencí, seminářů, školení, banketů, výročních oslav a dalších firemních akcí. Využití konferenčních míst je možné vždy přizpůsobit speciálním požadavkům.

Personály hotelů rovněž poskytují veškeré profesionální služby v oblasti gastronomie - Coffee breaky, pracovní obědy, rauty, švédské stoly, grilování, bohatý nápojový servis, výběr kvalitních vín. Je možné také zajistit živou hudbu k příjemnému posezení. K využití jsou navíc veškeré služby hotelů (golf, tenis, squash, basketbal, volejbal, bowling, šipky, sauna, solárium, kulečník...).

Ceny pronájmů:
Hotel Horal - malý sál (1000 Kč), velký sál (2000 Kč), kongresový sál (3000 Kč)
Hotel Lanterna - malý sál (1000 Kč), velký sál (2000 Kč)
Hotel Galik - malý sál (500 Kč), velký sál (1000 Kč)vybavení - video, dataprojektor (2000 Kč)

Další informace Vám podá a rezervaci zařídí personál jednotlivých hotelů.

Využijte jedinečné možnosti uspořádat firemní akci v romantickém prostředí Velkých Karlovic!

SOUVISEJÍCÍ ODKAZY

UMÍSTĚNÍ

DALŠÍ INFORMACE: http://www.valachy.cz
Typ záznamu: Kongresová centra
AKTUALIZACE: Eliška Černochová (Beskydy-Valašsko) org. 56, 16.03.2010 v 12:51 hodin