Království perníku - zážitkové programy, muzeum perníku
Databanka akcí

PB SCOM s.r.o. [ Výroba ]

PB SCOM s.r.o.
Naše společnost PB SCOM s.r.o, byla založena v roce 1998 a její náplní byla výstavba telekomunikačních sítí na území ČR.

V dalších letech se firma PB SCOM s.r.o, začala převážně orientovat na zemní práce větších rozsahů, provádění dopravních, inženýrských, vodních a ekologických staveb. V současné době jsme také významným dodavatelem demoličních prací pomocí nově zakoupených speciálních demoličních strojů, jedním z nich je také CAT 345C UHD s výškovým dosahem demoličního výložníku 28 m.

V dnešní době máme k dispozici 24 zemních strojů světových značek ve váhových kategoriích od 3t do 62t (CATERPILLAR, JCB, KOMATSU, NEW HOLLAND, HYUNDAI, O&K, Schaeff, hydraulická kladiva a demoliční nůžky Montabert a CAT MP20). Tato technika nám umožňuje provádění prací s vysokou produktivitou, kvalitou, bezpečností práce a šetrným vztahem k životnímu prostředí.

Hlavním cílem ve stavební oblasti je udržování vysokého standardu při řízení všech podnikových procesů a zároveň přehlednost a jednoznačnost pro naše zákazníky, obchodní partnery a další zainteresované organizace.

O tom svědčí i naše reference.

Mezi naše největší obchodní partnery patří METROSTAV a.s., SKANSKA a.s., STRABAG a.s., SSŽ a.s., PSVS a.s., OHL ŽS BRNO a.s., ALPINE s.r.o., SWIETELSKY stavební s.r.o., FIRESTA a.s..

Vlastníme certifikát na systém managementu jakosti, systém environmentálního managementu, systém managementu bezpečnosti a ochrany zdraví při práci dle ČSN EN ISO 9001, ČSN EN ISO 14001 a OHSAS 18001:1999.

PROFIL SPOLEČNOSTI
Naše společnost PB SCOM s.r.o. provádí dopravní stavby, inženýrské stavby, vodní a ekologické stavby, speciální demoliční práce na základě smlouvy o dílo. To vše díky zkušenému týmu odborníků. Disponujeme vysoce moderním parkem stavebních strojů, renomovaných světových výrobců. Tyto stroje jsou také vybaveny řídícími laserovými a ultrazvukovými systémy. V dopravě používáme tří a čtyřnápravová nákladní vozidla osvědčené značky Tatra.

Dopravní stavby - výstavby objektů dálnic, silnic, komunikací a parkovacích ploch

Inženýrské stavby

- zhotovování vodovodních a kanalizačních řádů
- pokládka kabelů pro elektrické i telefonní vedení

Vodní stavby

- úprava vodních toků
- čistění koryt řek
- zhotovování splavů a skluzů
- revitalizace rybníků

Ekologické stavby

- rekultivace skládek komunálního odpadu
- provádění sanací starých skládkových zátěží
- likvidace kontaminovaných a nebezpečných látek

Speciální demoliční práce

- demolice těžkou mechanizací nadzemních i podzemních objektů všech druhů konstrukcí
- řezání betonových konstrukcí
- trhací práce
- demolice postupným rozebíráním
- drcení a třídění odpadů
- přemístění a uložení odpadů

Prioritou firmy je kvalitně odvedená práce, zárukou špičkový strojový park a vyškolený tým odborníků s jednoznačným cílem - nadmíru spokojený zákazník.

KONTAKTNÍ ADRESA:

PB SCOM s.r.o. - provoz Bělotín
René Bagar, koordinátor, jednatel
Bělotín
753 64 Bělotín
Česko (CZ)
tel: (+420) 581 615 041
fax: (+420) 581 615 041

UMÍSTĚNÍ

DALŠÍ INFORMACE: http://www.pbscom.cz
Typ záznamu: Výroba
AKTUALIZACE: Petr Svoboda (Infomorava.cz) org. 56, 11.03.2009 v 13:42 hodin