Království perníku - zážitkové programy, muzeum perníku
Databanka akcí

OLYMPIÁDA IVV 2005 V ČESKÉ REPUBLICE [ Turistický produkt ]

OLYMPIÁDA IVV 2005 PRO VŠECHNY

MEZINÁRODNÍ SETKÁNÍ TURISTŮ - 9. SVĚTOVÁ TURISTICKÁ OLYMPIÁDA IVV 2005 v České republice s centrem v Plzni, která se koná ve dnech 28. - 31. července 2005

je turistickou akcí pro každého. Nikoliv pouze pro ty, co plní podmínky IVV. Olympiáda, cizojazyčně nazývána VOLKSSPORT OLYMPIADE je světovou událostí, která v České republice ještě nebyla a za naší generace už nebude. Toto velké shromáždění turistů z celého světa by mělo nejenom ukázat na krásy naší země a na akceschopnost našich organizátorů ale zároveň být velkou demonstrací Klubu českých turistů, potvrdit naši existenci i schopnost aktivně přispět k rozvoji cestovního ruchu v České republice.

Program: pěší trasy 7,10, 20 km a v sobotu navíc maraton 42 km, kolo 25 - 50 km, plavání 300 - 1000 metrů. Celá olympiáda je doprovázena kulturním i společenským programem. Olympijské akce proběhnou též v Praze, v K. Varech, M. Lázních a v Prášilech.

Na vícedenní účast je nutné se předem přihlásit. Koresponduje to též se získáním OLYMPIJSKÉ MEDAILE. Ta je určena pro ty, kteří si předem zaplatí tzv. OLYMPIA PAS. Ubytování na lůžku si mohou zájemci zajistit sami, nebo též prostřednictvím org. výboru. Ubytování na podlaze škol či sokoloven zajišťuje pořadatel. Olympiáda je velice náročnou finanční záležitostí. Proto též ceny vycházejí z mezinárodních norem a zvyklostí.

Přihlášky nutno podat do 30. dubna 2005. Po tomto termínu je možná pouze individuelní účast bez nároku na medaili nebo též jednodenní účast s možností získat pouze OL. DIPLOM.

Přihlášky: Pavla Kindelmannová, sekretářka org. výboru, Sokolovská 39, 323 00 Plzeň

Pro orientaci uvádíme ceny . Čeští turisté - členové KČT a slovenští turisté - členové KST budou mít slevy, které dotuje KČT.

Olympijský pas - zahrnuje medaili, diplom, pendlbus: l0,- € / 220,-Kč.

Možná je i jednodenní účast. Startovné pro každou pěší akci, kolo a plavání je 2,-€ /40,-Kč, maraton 5,-€ / 100,- Kč. Společenský večer v PIVOVARU 5,- € / 30,- Kč, nostalgický parní vlak Pha-Karlštejn-Plzeň a zpět 19,-€- beze slevy.

František M o s e r
předseda org. výboru


další informace:

PLZEŇ MĚSTO

9. SVĚTOVÁ TURISTICKÁ OLYMPIÁDA IVV 2005

UMÍSTĚNÍ

DALŠÍ INFORMACE: http://www.KlubTuristu.cz
Typ záznamu: Turistický produkt
AKTUALIZACE: Josef Pithart (Klub českých turistů) org. 2, 30.05.2005 v 13:46 hodin